tiistai 12. tammikuuta 2021

Judoseuran jäsenkirje 2021

Kevätkausi käynnistyy epävarmuuden merkeissä

Olipa taas erikoisen kevään jälkeen erikoinen syyskausi! Harjoituksissa oli hiljaista, kilpailutoimintaa ei juuri ollut, osallistujamäärä seuran omassa Juniori-cupissa jäi alhaiseksi ja seuran perinteiset pikkujoulut jäivät järjestämättä ensimmäistä kertaa tällä vuosituhannella. Syksyn vyökokeet saatiin, hieman suunniteltua aikataulua aikaistamalla, onneksi hoidettua.

Kevätkautta ja erityisesti vuoden alkua leimaa edelleen epävarmuus. Tätä viestiä kirjoitettaessa Aluehallintoviraston ja Kanta-Hämeen pandemiatyöryhmän asettamien kokoontumisrajoitusten odotetaan kestävän Hämeenlinnassa 31.1. asti. Rajoitusten ollessa voimassa aikuisten harrastetoiminta ei pääse alkamaan, mutta lasten ja junioreiden toimintaa voidaan rajatusti käynnistää.

Treenien aloitus

Muksujen, nappuloiden ja junioreiden harjoitukset alkavat viikolla 3 (18.1. alkava viikko). Koska harjoitusryhmät täytyy viranomaisohjeiden mukaisesti rajata kymmeneen henkeen (9 ryhmäläistä + vetäjä), tammikuun ajan, tai kunnes rajoitukset päättyvät, teemme poikkeusjärjestelyitä harjoitusaikoihin ja -käytänteisiin.

Viime syksynä peruskurssilla olleet ja syyskauden lopuksi keltaisen vyön suorittaneet juniorit harjoittelevat tammikuussa omana ryhmänään, treeniaika heille on sama kuin syksyn peruskurssilla. Junioreiden jatkokurssilla ja ylemmissä vöissä syksyllä treenanneet aloittavat kevätkauden myös-kin syksyn ryhmissään. Nappulajudokoilla on käytössään perjantaisin kaksi harjoitusvuoroa, muksujudokoilla yksi vuoro lauantaiaamuisin klo 11.

Jotta saamme varmistettua riittävän pienet harjoitusryhmät, pyydämme harjoituksiin tulijoita ilmoittamaan osallistumisensa etukäteen (mieluiten viestillä) ennen jokaista treenikertaa: Juniorit (kaikki ryhmät): 

  • Olli Paasimaa (044 549 4507) 
  • Nappulajudokat: Sini Oinonen (040 414 2865)
  • Muksujudokat: Kaija Paasimaa (044 531 7518)

Kunkin harjoituskerran osallistujat valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Mikäli kyseisen päivän harjoitusryhmä on jo ehtinyt täyttyä, valmentaja voi mahdollisuuksien mukaan tarjota toista aikaa. Toivomme kaikilta joustavuutta ja iloista mieltä, että löydämme tavan aloittaa treenit turvallisesti.

Kevätkauden uusiin ryhmiin siirrytään, kun rajoitukset päättyvät ja ryhmäkokoja voidaan kasvattaa.

Vuoden 2021 aikuisten harjoitukset, samoin kuin aikuisten ja junioreiden peruskurssit sekä uusien muksujen ja nappuloiden ryhmät alkavat rajoitusten päätyttyä, aikaisintaan helmikuun alussa. Alkamisaikataulusta tiedotetaan seuran nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavilla.

Mikäli sinulla on kysyttävää harjoitusajoista, tai et ole varma mihin ryhmään kuulut, ole yhteydessä Olli Paasimaahan (044 549 4507).

Huolellisuutta tarvitaan tartuntojen estämiseksi

Judo on lajina haastava tartuntatautien aikana. Hämeenlinnan Judoseura seuraa ja noudattaa vi-ranomaisten ja lajiliiton ohjeita kaikessa toiminnassaan. Syksyllä käyttöön otettuja tartuntariskejä pienentäviä toimenpiteitä jatketaan: 

  • Oleskelu judosalilla minimoidaan (ei yleisöä harjoituksiin, treeneihin tullaan juuri ennen alkua, salilta poistutaan heti omien treenien jälkeen)
  • Kädet pestään ennen harjoituksia ja niiden jälkeen
  • Tatamit desinfioidaan jokaisen harjoituskerran välissä
  • Harjoitusryhmät pyritään pitämään pieninä
  • Harjoitusparit vakioidaan mahdollisuuksien mukaan
  • Treeneihin tullaan vain täysin terveinä!

Seuran jäsen- ja kurssimaksut vuodelle 2021

Seuran maksut vuodelle 2021 säilyvät ennallaan.

Maksu

Summa

Aikataulu

Kausimaksu värilliset vyöt (aikuiset ja juniorit)

110 €

Tammi- ja syyskuu

Liiton jäsenmaksu värilliset vyöt (aikuiset ja juniorit) Suomisportissa

85 €

Syyskuu

Muksujudo kurssimaksu

115 €

Tammi- ja syyskuu

Nappulajudo kurssimaksu

125 €

Tammi- ja syyskuu

Kuntojudo kurssimaksu

130 €

Tammi- ja syyskuu

Vallitsevan tilanteen vuoksi kausi– jakurssimaksuohjeet lähetetään myöhemmin.

Seuran tiedotus

Seuran tiedotuksen painopiste on sähköisessä viestinnässä. Seurantaan kannattaa ottaa seuran www-sivujen (www.judoseura.fi) lisäksi myös seuran sosiaalisen median kanavat Facebookissa ja Instagramissa.

Esa Löytynoja, puheenjohtaja (040 518 7336)

Ei kommentteja: