perjantai 29. toukokuuta 2020

Kesätreenejä judoseuran jäsenille!

Mitä: Hämeenlinnan judoseura järjestää jäsenilleen kesätreenejä kesäkuun ajan.

Kenelle: Kaikille jäsenille lukuunottamatta Muksu- ja nappulajudokoita.

Milloin: Alustavasti kesäkuun joka keskiviikko klo 18-19 alkaen keskiviikosta 3.6.

Missä: Ulkona. Ensimmäinen kohtaaminen Loimua Areenan (Härkätie 17B, Hämeenlinna) pääoven katoksella. Jatkossa paikka voi vaihtua.

Muuta: Säänmukainen vaatetus. Treeneissä ei ole lähikontakteja, vaan treenaaminen tapahtuu erilaisilla yksilöharjoitteilla. Ulkona toimiminen huomioitava vaatetuksessa, joka saattaa likaantua maakosketuksissa.

Pystyäksemme ennakoimaan paremmin treenien sisällön toivomme jokaiselta ilmoittautumista jäsensihteeri Villelle numeroon 0400 387 678 (WhatsApp, tekstiviesti, puhelu) tai sähköpostilla osoitteeseen toimisto@judoseura.fi. Ilmoittautumista toivomme myös siksi, että pystymme reagoimaan paremmin mahdollisiin pikaisiin muutoksiin. Ilmoittautuminen ei ole sitova.

Olemme luomassa ilmoittautuneille WhatsApp-ryhmän varmistaaksemme reaaliaikaisen tiedotuksen. Ilmoitathan jos osallistuja tai osallistujan huoltaja saadaan ryhmään liittää.

Lisätietoja: Olli Paasimaalta numerosta 044 549 4507

Muista!

Korona-aikana harjoittelua ohjaa kamppailulajien yhteiset ohjeet (lisätietoa: https://www.judoliitto.fi/). Seuraavassa ohjeesta muutamia kohtia:
  • Jos itsellä tai lähipiirillä sairastumisen oireita, ei treeneihin saa tulla.
  • Vähintään kahden metrin välit toisiin harjoittelijoihin.
  • Aivastetaan ja yskitään hihaan.

Muutokset mahdollisia!

Ei kommentteja: