keskiviikko 20. maaliskuuta 2019

Hämeenlinna 50V Shiai 2019


Hämeenlinnan judoseura järjestää lauantaina 27.4.2019 isot kansalliset judokilpailut, Hämeenlinna Shiain. Kisapaikkana toimii Elenia-areena. Jotta pystymme järjestämään hyvät ja onnistuneet kisat tarvitaan talkooväkeä ja apua. Olisimme erittäin kiitollisia avusta kisajärjestelyissä ja siksi lähestymmekin nyt teitä vanhemmat ja tukijoukot. Emme velvoita junioreiden vanhempia hommiin, vaan osallistuminen on täysin vapaaehtoista.


Talkooapua tarvitaan:
  • Perjantaina mattojen hakuun Tampereelta, lähtö kimppakyydeillä klo 17 Elenia areenalta . Illalla mattojen kantamisessa ja järjestelemisessä kisapaikalla. Kahvion kokoamissa, ynnä muussa järjestelemisessä.
  • Lauantaina toimitsijoille on puuhaa kahviossa, makkaran paistossa, papereiden kuljettamisessa, punnituksessa ja tatamien ääressä. Kisapäivän jälkeen siivouksessa ym.
  • Sunnuntaina mattojen purku, palauttaminen välittömästi judoleirin jälkeen klo 16 alkaen. Aikaa menee n. 4-5h.

Kaikille löytyy tehtäviä kykyjen mukaan ja tehtäviin saa opastusta. Seura tarjoaa lämpöisen ruoan toimitsijoille kisapäivänä.

Arpajaiset: Kisapaikalla on myös arpajaiset. Otamme mielellämme vastaan arpajaispalkintoja. Palkintojen tulisi olla uusia/käyttämättömiä, myös yritysten mainostuotteet käyvät.


Tuotteet tai arpajaispalkinnot voi tuoda perjantaina illalla tai lauantaina aamulla Elenialle. 


Voit ilmoittaa / ilmoittautua Kristiinalle (044-5712990), Johannalle (044-5782852), Juhalle (044-2012411) tai sähköpostilla krisamppala@gmail.com, talvitie.johanna@gmail.com, jp.lempinen@gmail.com. Viestillä tavoitat parhaiten.

Terveisin, Hämeenlinnan judoseuran väki

Ei kommentteja: